ΝΕΑ

Νέα βίντεο κεφαλή Manfrotto NitroTech

Η κεφαλή video Manfrotto NitroTech N8 σηκώνει με ασφάλεια φορτίο έως 8 kg. Η νέα αυτή κεφαλή διαθέτει ένα σύστημα ακριβείας για τη διαρκή αντιστάθμιση του βάρους που κλειδώνει εύκολα και με στηρίζει με ασφάλεια μια μεγάλη ποικιλία από βιντεοκάμερες – σε μεγάλο εύρος μεγεθών. Η μεταβλητή ρευστότητα στην πανοραμική κίνηση και στον άξονα της κλίσης επιτρέπει ομαλή κίνηση χωρίς αναπηδήσεις. Η σύνδεση 3/8” Easy Link έχει εξοπλιστεί με λειτουργία που αποτρέπει την περιστροφή και επιτρέπει τη χρήση εξωτερικού μόνιτορ ή άλλων εξαρτημάτων.

Αυτή η κεφαλή video έχει ακόμη συρόμενη πλακέτα με πλευρικό κλείδωμα, για ασφαλή, γρήγορη και εύκολη προσαρμογή της κάμερας. Διαθέτει μοντούρα επίπεδης βάσης με απλό σπείρωμα 3/8” για διαφορετικούς συνδυασμούς στήριξης (τρίποδο, slider, jib ή γερανό). Η κεφαλή video Nitrotech N8 της Manfrotto αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού και κάνει αμέσως εντύπωση με την πρώτη ματιά χάρη στην ξεχωριστή της εντυπωσιακή σχεδίαση, η οποία τονίζει την πρωτοποριακή της τεχνολογία.

Οι κεφαλές video της Manfrotto είναι κεντρικά προϊόντα στη σειρά Manfrotto. Η δοκιμασμένη εμπειρία, η ποιότητα και η διαρκής καινοτομία κάνουν τα προϊόντα αυτά αξιόπιστους συνεργάτες για όλους τους εικονολήπτες που αναζητούν εξοπλισμό που να τους δίνει πλήρη έλεγχο επάνω στα πλάνα τους.

Η κεφαλή έχει βραβευτεί με Red Dot Design 2017 και με IF Design Award 2017 καθώς έχει κερδίσει και διάκριση στην διεθνή έκθεση NAB 2017.

DesignAward2017
reddot 2017