ΝΕΑ

Νέα βίντεο κεφαλή Manfrotto NitroTech

Η κεφαλή video Manfrotto NitroTech N8 σηκώνει με ασφάλεια φορτίο έως 8 kg. Η νέα αυτή κεφαλή διαθέτει ένα σύστημα ακριβείας για τη διαρκή αντιστάθμιση του βάρους που κλειδώνει εύκολα και με στηρίζει με ασφάλεια μια μεγάλη ποικιλία από βιντεοκάμερες – σε μεγάλο εύρος μεγεθών. Η μεταβλητή ρευστότητα στην πανοραμική κίνηση και στον άξονα της κλίσης επιτρέπει ομαλή κίνηση χωρίς αναπηδήσεις. Η σύνδεση 3/8” Easy Link έχει εξοπλιστεί με λειτουργία που αποτρέπει την περιστροφή και επιτρέπει τη χρήση εξωτερικού μόνιτορ ή άλλων εξαρτημάτων.

Αυτή η κεφαλή video έχει ακόμη συρόμενη πλακέτα με πλευρικό κλείδωμα, για ασφαλή, γρήγορη και εύκολη προσαρμογή της κάμερας. Διαθέτει μοντούρα επίπεδης βάσης με απλό σπείρωμα 3/8” για διαφορετικούς συνδυασμούς στήριξης (τρίποδο, slider, jib ή γερανό). Η κεφαλή video Nitrotech N8 της Manfrotto αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού και κάνει αμέσως εντύπωση με την πρώτη ματιά χάρη στην ξεχωριστή της εντυπωσιακή σχεδίαση, η οποία τονίζει την πρωτοποριακή της τεχνολογία.

Οι κεφαλές video της Manfrotto είναι κεντρικά προϊόντα στη σειρά Manfrotto. Η δοκιμασμένη εμπειρία, η ποιότητα και η διαρκής καινοτομία κάνουν τα προϊόντα αυτά αξιόπιστους συνεργάτες για όλους τους εικονολήπτες που αναζητούν εξοπλισμό που να τους δίνει πλήρη έλεγχο επάνω στα πλάνα τους.

Η κεφαλή έχει βραβευτεί με Red Dot Design 2017 και με IF Design Award 2017 καθώς έχει κερδίσει και διάκριση στην διεθνή έκθεση NAB 2017.

DesignAward2017
reddot 2017
Back to list

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ