ΝΕΑ

3 Βραβεία για τη Manfrotto!

3 Βραβεία για τη Manfrotto!

Μια ισχυρή αναγνώριση με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία σχεδίασης! 

Η Manfrotto απέσπασε τέσσερα νέα βραβεία σχεδίασης iF Design Awards επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική της ικανότητα στην ανάπτυξη καινοτόμου σχεδίασης και προϊόντων.

Τα προϊόντα είναι το σακίδιο πλάτης για φωτογραφική μηχανή Pro Light 3N1-36, το TwistGrip, το Befree Live.

Κάθε χρόνο, ο παλαιότερος ανεξάρτητος οργανισμός σχεδίασης της Γερμανίας με βάση στο Ανόβερο, ο iF International Forum Design, οργανώνει το διαγωνισμό iF DESIGN AWARD.

Η Manfrotto αξιολογήθηκε με επιτυχία και βραβεύτηκε από κριτική επιτροπή 58 μελών, την οποία αποτελούν ανεξάρτητοι ειδικοί από όλον τον κόσμο. Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος: υποβλήθηκαν πάνω από 5500 συμμετοχές από 59 χώρες προσβλέποντας στην απονομή της συγκεκριμένης ποιοτικής έγκρισης. 

PRO-LIGHT-3N1-36ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ PRO LIGHT 3N1-36

Πολλαπλών χρήσεων επαγγελματικό φωτογραφικό σακίδιο το οποίο φοριέται με 3 διαφορετικούς τρόπους και μπορεί να δεχθεί 3 διαφορετικούς τύπους εξοπλισμού.

Το πολύπλευρο φωτογραφικό σακίδιο Manfrotto Pro Light 3N1-36 έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να δεχτεί πληθώρα επαγγελματικού εξοπλισμού φωτογραφίας και video. Το πίσω μέρος του μπορεί να αφιερωθεί 100% σε φωτογραφικό εξοπλισμό, ενώ στο επάνω διαμέρισμα τοποθετούνται προσωπικά αντικείμενα, με το επιπλέον προσόν ότι τώρα το διαμέρισμα διαθέτει αφρώδη επένδυση. Με έξυπνη τακτοποίηση των εσωτερικών διαχωριστικών, ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει εξοπλισμό φωτογραφίας, video ή ακόμη και ένα drone!

 

twist-gripTWISTGRIP
Το TwistGrip της Manfrotto είναι το βασικό στοιχείιο για τη σύνδεση διαφορετικών φωτογραφικών εξαρτημάτων, προκειμένου να παραχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη ρφωτογράφηση με smartphone.
Σχεδιασμένο με Ιταλικό στυλ, το TwistGrip είναι συμπαγές, μεταφέρεται εύκολα, είναι χρηστικά πολύπλευρο, κατάλληλο και πρακτικό για κάθε περίσταση καθώς μπορεί να στήνεται με διαφορετικούς τρόπους. Το σώμα από αλουμίνιο και η υψηλή ποιότητα κατασκευής που γίνεται εξ΄ολοκλήρου στην Ιταλία, προσφέρει στα smartphones το τέλειο στήριγμα για λήψη φωτογραφιών και videos, με ασφάλεια και σταθερότητα.

 

 

BEFREE LIVE

be freeΤο πιο συμπαγές κιτ video, για εικονολήπτες εν κινήσει. Το Manfrotto Befree Live μεταφέρται με ευκολία παντού χάρη στο μικρό μέγεθος και στη μινιμαλιστική σχεδίασή του. Ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ανάγκη των  πελατών για ένα ελαφρύ τρίποδο με εύκολη μεταφορά για λήψεις video με μηχανές DSLR, μηχανές compact system cameras (CSC) και μικρές βιντεοκάμερες.

Εϊναι ένα υψηλής ποιότητας συμπαγές τρίποδο ταξιδίου που χωρά σε χειραποσκευές και σακίδια πλάτης. Χάρη στο μοναδικό του μηχανισμό αναδίπλωσης, τα πόδια του μαζεύονται τέλεια γύρω από την κεφαλή και τμήμα προσαρμογής της συρόμενης πλακέτας. Όταν είναι κλειστό, το μήκος του είναι μόλις 40cm, κάτι που συνεπάγεται εξαιρετική ευκολία μεταφοράς.